Maini
  • Mainile au ramas din pacate partea corpului cel mai putin abordata din punct de vedere cosmetic.Le neglijam cel mai adesea.Dar tratate cu un minim de effort,ele sunt un atuu de seductiei. Deasemenea, unghiile impecabile dau un plus de frumusete unei aparitii ingrjite, elegante. O manichiura saptamanala esteun element de baza pentru frumusetea mainilor, dar trebuiesc adaugate si cateva ingrijiri cotidiene.

  • Cu siguranta, nimeni nu se gandeste de cate ori mainile noastre vin in contact cu produse de curatenie, cu factori nocivi ai atmosferei, cu apa rece sau fierbinte sau pur si simplu cand trec de la temperatura normala a unei camere in frigul de afara.

  • Mainile noastre inseamna foarte multe lucruri deodata: pot forma un scut in fata multor socuri dureroase, pot substitui un cuvant care pe moment iti scapa sau pe care nu vrei sa-l rostesti. Dexteritatea mainilor poate creea o intreaga lume... Mainile fac gesturi prietenoase sau dimpotriva. Si nu uita prima strangere de mana. Aceasta poate spune multe despre persoana pe care tocmai o saluti.

  • Catherina di Medici dedica ore intregi in fiecare zi pentru frumusetea ei, Iar frumusetea mainilor ei a devenit legendara. Aceasta regina a Frantei, de origine florentina, avea insa la dispozitie numai ingrediente rudimentare de cosmetica. In acea perioada iti trebuia o gramada de timp pentru a le mixa, si mult noroc pentru a obtine un produs, pe care astazi ii gasesti in flacoane si tuburi cu instructiuni clare de folosire.

  • Mainile neingrijite la timp vor deveni oglinda trecerii timpului.Pentru a veni in intampinarea femeilor ce constientizeaza acest fapt Mavala a creat PROGRAMUL ELVETIAN DE INGRIJIRE A MAINILOR.
Copyright MAVACOS All rights reserved