Mavala

    Mavala este o filozofie

    O filozofie dedicata ingrijirii si frumusetii

  • Numele MAVALA este sinonimul calitatii in toata lumea si asta de mai bine de 50 de ani, gratie produselor sale de frumusete si tratament specifice cu performante foarte ridicate,elaborate in urma cercetarilor stiintifice de laboratoarele MAVALA ce-si dirijeaza toate eforturile pentru a concepe produse noi la standarde foarte ridicate.
  • Compania MAVALA S.A.a fost infiintata in 1958, in Elvetia, de cea care ia dat si numele, doamna MADELEINE VAN LANDEGHEM. Astazi MAVALA INTERNATIONAL S.A. are patru filiale in Franta,Anglia,Germania si SUA si un numar de 101 distribuitori exclusivi in 111 state ale lumii. In 1969, MAVALA a infiintat prima scoala de manichiura profesionala la Londra.
  • Mavala este recunoscuta ca fiind numarul unu in lume in domeniul ingrijirii unghiilor. Incepand din 1958 ,Clinica Mavala si Laboratoarele sale de cercetare din Geneva, Elvetia s-au specializat in rezolvarea problemelor ce privesc frumusetea si ingrijirea mainilor si in special a unghiilor. Fiecare produs Mavala a fost elaborat minutios pentru a raspunde unei nevoi specifice.
  • Frumusete pana in varful degetelor


  • Clinica de unghii MAVALA din Geneva este centrul pentru cercetare si elaborare a tratamentelor pentru unghii, raspunzand tuturor problemelor legate de acestea. Concentrandu-se pe problemele de baza ale unghiilor, laboratoarele MAVALA au dezvoltat solutii eficiente, dand posibilitatea oricui de a avea unghii sanatoase si frumoase in cel mai scurt timp. Fiecare produs MAVALA este mai intai testat in laboratoarele din Elvetia, iar apoi la scolile de manichiura MAVALA din Anglia, Belgia si peste 30 de scoli estetice din Franta Programul de ingrijire MAVALA a fost elaborat ca urmare a 30 de ani de experienta si cercetare, bazate pe analizarea tuturor informatiilor selectate din toata lumea prin intermediul distribuitorilor MAVALA, devenind astfel numarul unu in lume pe acest segment.
Copyright MAVACOS All rights reserved