Rosul unghiilor

Unghiile roase ?

O hotarare buna:
In 33 de zile sa renuntati la obiceiul de a roade unghiile

Rosul unghiilor este intr-adevar o problema, deoarece aceasta obisnuinta reflecta o stare de teama sau de nervozitate si lasa o impresie proasta (neplacuta). Dorim sa va ajutam cu cateva sfaturi si indicii sa va dezobisnuiti de acest prost obicei. In primul rand, trebuie sa deveniti constient ca acest prost obicei nu este altceva decat un reflex necontrolat care apare in anumite situatii si momente. Ca sa scapati de aceasta obisnuinta, am pregatit un program detaliat, stabilit pentru fiecare saptamana un tel (obiectiv, program), indepliniti-l si dupa o luna veti constata cu bucurie ca ati obtinut nu numai o victorie asupra dumneavoastra, dar si unghii frumoase.

ZIUA 1
Hotararea a fost luata!
Folositi ca baza , Scutul MAVALA. Aplicati Faza 1 cu fibrele nylon, apoi Faza 2 egalizatoare. In acest moment, unghia este protejata de un “scut” puternic. In continuare, aplicati MAVALA STOP numai pe 9 unghii.Lasati libera unghia de la degetul mic (la dreptaci, de la mana dreapta, la stangaci, de la mana stanga). MAVALA STOP este un produs absolut netoxic (nedaunator) si arata ca un lac transparent. Imediat ce degetul vine in contact cu gura, gustul amar va va aduce aminte de hotararea pe care ati luat-o! Daca totusi, tentatia este foarte mare, “apelati” la unghia mica netratata, restrangand astfel acest obicei la un singur deget.

ZIUA 2
Extindeti actiunea!
Aplicati un nou strat de MAVALA STOP pentru ca gustul neplacut sa nu se diminueze. Pentru a accelera procesul de crestere a unghiilor, folositi de acum, zilnic, MAVADERMA, un ulei conceput special petru a hrani si a vasculariza radacina unghiei. Aplicati uleiul la radacina unghiei si masati pana acesta se absoarbe.

Copyright © MAVACOS All rights reserved