ZIUA 3-5
Pila de unghii
trebuie sa fie de acum la indemana pentru a inlatura putin cate putin neregularitatile unghiilor roase. Nu uitati sa reinoiti stratul de MAVALA STOP, dar nici de uleiul MAVADERMA.

ZIUA 6
Incepe sa se vada un pic de unghie.
Indepartati Scutul MAVALA si MAVALA STOP cu un dizolvant fara acetona. Apoi faceti o manichiura obisnuita. Piliti unghiile cu o pila fina si indepartati celulele moarte ale cuticulelor cu Gel pentru cuticule MAVALA. (Aplicati gelul pe zona cuticulelor. Dupa cateva secunde, celulele moarte sunt inmuiate si pot fi usor indepartate cu betisoare pentru manichiura.) NU TAIATI NICIODATA CUTICULELE! Spalati maiinile si curatati unghiile cu o perie moale. Acum, aplicati din nou Scutul MAVALA si MAVALA STOP.

ZIUA 7-12
Nu va dati batuta!
Aplicati in continuare zilnic MAVALA STOP si masati in continuare MAVADERMA la radacina unghiei. Veti constata ca unghiile incep sa creasca peste buricul degetelor.

ZIUA 13
Se vede deja partea alba a unghiilor.
Repetati manichiura din ZIUA 6.

ZIUA 14-20
Rezistati!
Ati trecut peste ce a fost mai greu, iar succesul total nu este departe! Continuati ca pana acum cu MAVALA STOP si MAVADERMA.

ZIUA 21
Sunteti pe drumul cel bun!
Au trecut deja 3 saptamani fara sa va roadeti unghiile iar acestea au crescut cativa mm peste buricul degetelor.Acum a venit timpul, inainte de a efectua manichiura, sa aplicati pe aceste varfuri MAVALA Scientifique(Intaritor) pentru a le face mai puternice. Foarte practic: MAVALA Intaritor-creion aplicator. Continuati si tratamentul de pana acum, nu inainte de a efectua o noua manichiura.

ZIUA 22-27
Inca 2 saptamani
, si va veti putea bucura de unghii lungi si ingrijite! Daca acum constatati ca v-a pierit “cheful” de ros unghii, folositi acest prilej pentru a trata si unghia de la degetul mic, care curand le va ajunge din urma pe celalalte. Continuati tratamentul cu MAVALA STOP. MAVADERMA veti folosi acum la 2 zile.

Copyright © MAVACOS All rights reserved